Zo svetovch metropol do Bratislavy odtartuj s nami adidas RECODE RUNNING FESTIVAL aj ty!

Zo svetovch metropol do Bratislavy odtartuj s nami adidas RECODE RUNNING FESTIVAL aj ty!

Advertoril

V rmci celosvetovej iniciatvy RECODE RUNNING FESTIVAL oslavuje adidas trend mestskej beeckej kultry. A kde inde ho oslvi ako vo svetovch vekomestch ako Par, New York, Los Angeles, Tokio, Londn, i Shanghai? No predsa v Bratislave! Nenechaj si ujs tto prleitos a pridaj sa k nm.

Adidas Ultraboost 19_Zena_Muz

Zdroj: adidas
27. MAR 2019

DISCOVER RUN 

Oslava novej ry behu sa zane 4.4.2019 o 18:00 na nbre EUROVEA. Trneri adidas Runners Bratislava pripravili pre vetkch becov, ktor maj chu spoznva zkutia Bratislavy, pecilny event s nzvom DISCOVER RUN. Ak rd spoznva novch ud a si saiv, urite si prde na svoje. Beci na DISCOVER RUN zaij mnostvo zbavy a na konci bude na jeden vazn tm aka dokonca aj prekvapenie. Nezle na tom, i si zaiatonk alebo profesionl. Kad milovnk behu je vtan.

Adidas_Ultraboost 19_Beh_Muz_Zena

AR HOLISTIC DAY

RECODE RUNNING FESTIVAL bude pokraova 6.4.2019. lenovia adidas Runners Bratislava bud ma jedinen prleitos zastni sa komunitnho eventu AR HOLISTIC DAY. Workshopy bud zameran najm na vmav stav mysle. Obben hereka Mary Bartalos spolu so svojim manelom Adrinom prdu ukza Movement cvienie, ktor predstavuje nvrat k prirodzenej vestrannosti loveka. Urite nm dte za pravdu, ke povieme, e hlava je pri behu rovnako dleit ako kondcia. Prve preto si bud mc lenovia adidas Runners Bratislava zacvii aj jogu spolu s meditciou a dozvedie sa cenn rady na fyzio wokrshope. Znaka Nuttery bude vzdelva komunitu o sprvnej vive a vhodnch aspektoch vegnskych mlieok. Ak si lenom adidas Runners Bratislava a chcel by si sa zastni spomnanch workshopov, poponhaj sa a prihls sa cez aplikciu Runtastic adidas Runners Bratislava. Workshopy bud prebieha 6.4.2019 a kapacita je vrazne obmedzen.

SOB MARATN

Ani tento rok nebude adidas chba na bratislavskom SOB maratne. Pr 6 a 7.4.2019 na nbreie EUROVEA a zastav sa v adidas EXPO stane. Trneri adidas Runners Bratislava ti s radosou poradia a odpovedia na vetky tvoje otzky. Na mieste bud robi aj tzv. footscan chodidla a odporuia ti sprvne tenisky na behanie. A aby toho nebolo mlo, priamo na mieste sa bude mc zapoji do sae o  nov tenisky adidas Ultraboost19, vstupenku na Berlin Night run (s dopravou a ubytovanm) a beeck trning na polmaratn. Taktie bude mc nakpi vybran adidas produkty v pecilnej  zave. Na svoje si prdu beci, ale aj fanikovia, ktor pjdu podpori svojich znmych. 

ADIDAS RECODE RUNNING AFTERPARTY, NA KTOREJ NEMԎE CHBA!

Nem plny na veer? 7.4.2019 o 19:00 odtartuje filmov RECODE RUNNING afterparty s hosami ako napr. Jn Hazucha, Anastasiya Kuzmina a Alexandra tukov, ktor porozprvaj o svojom beeckom prbehu. Pr na filmov veer a pozri si aj uniktne prbehy becov z celho sveta, ktor definuj beeck kultru sasnosti. Prihlsenie je mon cez aplikciu Runtastic adidas Runners Bratislava alebo priamo cez KC Dunaj. Pre viac informci sleduj webov strnku www.kcdunaj.sk alebo Facebookov strnku adidas Runners Bratislava. Kapacita je obmedzen na 300 osb.

Advertisement